Aanmelden Netwerkbijeenkomst Micropia op 9 April 2020

De Netwerkbijeenkomst is gecanceld.

De twee ABR-zorgnetwerken in Noord-Holland en Flevoland organiseren op 9 april een netwerkbijeenkomst bij Micropia (Paviljoen Noord) in Amsterdam om u te informeren over de ontwikkelingen binnen onze netwerken en u bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Samenvatting van het programma*
De ontvangst is vanaf 12.45 uur met een heerlijke lunch voor de liefhebber. Het officiële programma start om 13.30 uur, waarbij afwisselend presentaties en workshops worden gegeven. Er zal onder andere aandacht worden besteed aan de ontwikkeling van onze ABR-zorgnetwerken en de ABR-projecten uit onze regio’s, zoals:
– Regionaal inzicht en terugkoppeling in ABR-problematiek, Streeklab Haarlem.
– Versterking van de keten door verbetering elektronische overdracht, Tergooi.
– Juist gebruik van antibiotica in het verpleeghuis, Streeklab Amsterdam/Amsta

De bijeenkomst wordt rond 16.45 uur afgesloten met een netwerkborrel, waarbij het tevens mogelijk is Micropia gratis te bezoeken. 

Heeft u vragen over de bijeenkomst? Neem contact met ons op via info@abrzorgnetwerknhfl.nl

*Het definitieve programma wordt rond 25 maart aan alle deelnemers gemaild. 

Aanmelden Netwerkbijeenkomst Micropia op 9 April 2020

De jaarbijeenkomst van onze twee ABR-zorgnetwerken die gepland staat op 9 april a.s. gaat niet door. De maatregelen die genomen moeten worden om het Coronavirus te bestrijden nopen tot het schrappen van de bijeenkomst. Of de bijeenkomst later in het jaar alsnog plaatsvindt, daar kan door de huidige onzekerheden nu geen antwoord op gegeven worden. Mocht er dit jaar alsnog een jaarbijeenkomst georganiseerd kunnen worden, dan zullen wij dit tijdig via de nieuwsbrief en website en /of email aan u bekend maken.
  • Stel de vraag hier zodat uw vraag beantwoord kan worden tijdens de bijeenkomst.
  • Voor de liefhebber verzorgen wij vanaf 12:45 uur een heerlijke lunch met soep en broodjes. De bijeenkomst zal om 13:30 uur starten. Om verspilling te voorkomen inventariseren wij van te voren hoeveel animo hiervoor is. Mocht u dieetwensen of allergieën hebben dan kunt u die hieronder vermelden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met ons privacy statement