Webinar reiniging & desinfectie (GGD Amsterdam)

19 oktober 2021

Het team Hygiëne van de GGD Amsterdam organiseert elke derde dinsdag van de maand een webinar over verschillende onderwerpen die betrekking hebben op basishygiëne voor zorgmedewerkers. De webinars hebben als doel de basiskennis omtrent hygiëne te vergroten. Ongetwijfeld zijn er één of meerdere onderwerpen bij jou of je collega’s wel bekend, dan kun je de webinar als een opfriscursus beschouwen.

Elke derde dinsdag van de maand van 15.00-16.00 uur wordt er een onderwerp besproken, daarnaast is er voldoende ruimte om jouw vragen over het onderwerp te stellen. De presentatie duurt ongeveer 20 á 30 minuten. Het webinar is voor iedereen gratis toegankelijk via zoom en is gericht op zorgmedewerkers, zoals zorgmedewerkers in zorginstellingen, van maatschappelijk opvang, thuiszorg en de gehandicaptenzorg.

Werk je ergens anders dan hier bovengenoemd? Dan kun je zeker ook meekijken. De informatie is ook zeker voor jou relevant. Wel kan het zo zijn dat sommige onderdelen niet van toepassing zijn voor jou in je werk.

Op 19 oktober gaat het webinar over reiniging & desinfectie. Klik hier voor meer informatie.

< agendaoverzicht

Blijf op de hoogte