Even voorstellen: Madieke de Wit, Beleidsmedewerker GGD en nieuw lid RCT-team

Geplaatst op: 1 juli 2020

Madieke de Wit, Beleidsmedewerker GGD en nieuw lid RCT-team

Madieke de Wit

Ik ben Madieke de Wit en ben per 1 april 2020 werkzaam als regionaal beleidsmedewerker bij de afdeling Algemene Infectieziekten van de GGD. Vanuit deze hoek zal ik ook aansluiten bij het RCT. Na mijn studies Biomedische Wetenschappen en Policy in Health & Life sciences heb ik als projectleider gewerkt bij verschillende organisaties in de publieke sector. Ik heb mij altijd geïnteresseerd in het verbeteren van processen en versterken van samenwerking. De afgelopen jaren heb ik mij hier in de praktijk mee bezig gehouden bij gemeenten en zorgorganisaties. Telkens weer blijft het een uitdaging om beleid op te stellen wat daadwerkelijk bijdraagt aan positieve verandering. Dit geldt zeker ook bij ABR-aanpak in de regio. 

Ik heb veel zin om als lid van het RCT mij bezig te gaan houden met het versterken van het netwerk en vanuit de beleidskant mee te denken over hoe het samenwerkingsverband tussen zorgpartners nog meer kan bijdragen aan het terugdringen van ABR!

< nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op