Langdurige zorg gehandicapten

Organisaties die langdurige zorg aan gehandicapten verlenen vormen een belangrijke schakel in het netwerk wat betreft antibioticaresistentie. Zij kunnen het medicatiegebruik in kaart brengen, hebben een signaalfunctie en kunnen actieve preventie verlenen. Organisaties die langdurige zorg verlenen spelen een cruciale rol in het beheersen en zo mogelijk terugdringen van antibioticaresistentie.

Betrokkenheid bij het netwerk

Het Regionaal Coördinatie Team wil de langdurige gehandicaptenzorg stimuleren en ondersteunen. Heeft u interesse om op de hoogte te blijven, actief betrokken te zijn of ‘best practices’ te delen, dan horen wij graag van u. Neem contact met ons op of met de netwerkcoördinator Ad Olijhoek.

Zie ook:

Amsta

Happy Nurse

Neem contact met ons op

De regionale zorgnetwerken an­tibioticaresis­tentie Noord-Holland-West en Noord-Holland-Oost/Flevoland zijn verbonden aan Netwerk Acute Zorg Noordwest en Spoedzorgnet AMC.
De zorgnetwerken zijn bedoeld als samenwerkingsvormen voor alle organisaties en professionals in de betreffende regio die een rol spelen bij het terugdringen van de antibioticaresistentie.

Blijf op de hoogte

Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met ons privacy statement