MUIZ nieuwsbrief – editie 5

Geplaatst op: 2 juni 2023

Deze editie begint met een interview met Marjan Vluggen, de directeur Publieke Gezondheid van GGD Flevoland. Momenteel is Flevoland druk bezig met de implementatie van MUIZ, waarbij alle ziekenhuizen en een groot deel van de VVT-sector al zijn aangesloten. Vluggen benadrukt het belang van het voorbereiden op toekomstige uitbraken en het onderhouden van een netwerk met zorgpartijen. Ze ziet ook een uitdaging in het betrekken van partijen zoals de GGZ en zorgaanbieders voor mensen met een lichamelijke/verstandelijke beperking bij MUIZ. “We moeten hen laten zien wat de toegevoegde waarde van de applicatie is. Ook voor hen is MUIZ interessant. Daar ben ik van overtuigd.”

Als aanvulling hierop worden ook Jet van Domselaar van ’s Heeren Loo en Nico Plug van Esdégé Reigersdaal geïnterviewd. Beiden delen hun perspectief over het belang van MUIZ in de gehandicaptensector.

Voor eerdere edities, klik hier. Wil je de nieuwsbrief de volgende keer in je mailbox ontvangen? Stuur dan een mail naar abr.nhfl@amsterdamumc.nl met als onderwerp ‘subscribe MUIZ’.
Voor alle andere vragen kan je een mail sturen naar abr.nhfl@amsterdamumc.nl.

Aankondiging MUIZ webinar voor de langdurige zorg en de gehandicaptenzorg

Houd jij je bezig met infectiepreventie, kwaliteit en/of uitbraakmanagement maar weet je nog niet wat MUIZ daarin kan betekenen? Dan is dit webinar wellicht interessant voor jou!

In dit webinar vertellen de GGD-en in Noord-Holland en Flevoland alles over MUIZ, wat MUIZ kan betekenen voor jouw organisatie èn hoe het werkt.

Daarnaast worden ervaringen gedeeld van aangesloten zorgorganisaties en is er ruimschoots de tijd om vragen te stellen.

Enthousiast geworden? Meld je dan via deze link aan voor het webinar.

Uiteraard zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom!

Wanneer: maandag 19 juni 2023
Tijd: 15:00-15:45 uur
Locatie: Via Teams

< nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op