Even voorstellen nieuw RCT-lid: Lucia Simons

Geplaatst op: 8 maart 2021

Mijn naam is Lucia Simons en sinds 1 maart ben ik begonnen bij ABR-zorgnetwerken NH-FL als programmamedewerker. Ik ben 22 jaar en kom uit Zuid-Limburg. Recentelijk ben ik afgestudeerd aan de MSc Healthcare Policy, Innovation and Management aan de Universiteit Maastricht en heb hiervoor een BSc in de medische biologie/regeneratieve geneeskunde gedaan. Na mijn afstuderen ben ik begonnen met werken bij de GGD Zuid Limburg – COVID-19 uitvoeringsorganisatie als bron- en contactonderzoeker. Later heb ik hier ook nog taken zoals communicatie, beleid en informatiemanagement voor het IZB-team uitgevoerd. Bij deze taken kwam ik erachter dat communicatie met de verschillende zorgprofessionals en ketenpartners op het gebied van infectiepreventie een van de belangrijkste zaken is in de zorg waardoor ik ben gaan zoeken naar een baan die hierbij aansloot. Op deze manier ben ik bij het zorgnetwerk Noord-Holland/Flevoland terecht gekomen.

Ik zal mij op dit moment voornamelijk bezighouden met het organiseren van verschillende evenementen, ondersteuning bij het thema AMS en de bezoeken aan de zorgorganisaties.

Hopelijk tot snel!

Lucia-Simons
< nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op