Uitbreiding RCT-team

Geplaatst op: 4 januari 2021

Even voorstellen: nieuw RCT-lid

Mijn naam is Brigitte van Cleef, en ik werk sinds 2015 met veel plezier als arts infectieziektebestrijding bij de GGD Amsterdam. Mijn roots liggen in de Biomedische wetenschappen en Geneeskunde; beide vind ik even leuk. Na een jaar kindergeneeskunde ben ik promotie-onderzoek gaan doen bij het VUmc, St Elisabeth ziekenhuis Tilburg en RIVM/EPI op de humane epidemiologie van veegerelateerde MRSA (voor wie wil: https://research.vu.nl/en/publications/mrsa-in-pigfarms-human-epidemiology). Omdat infectieziekten me toen al bleven boeien, ben ik als arts bij het microbiologisch laboratorium gaan werken, en uiteindelijk bij de GGD terecht gekomen. Het werken in het publieke domein vind ik zeer uitdagend en zinvol. Nog steeds ben ik graag betrokken bij onderzoek, bijvoorbeeld als co-promotor. Ondertussen ben ik bezig met het tweede deel van mijn opleiding tot arts Maatschappij en Gezondheid, waarbij deelname aan het ABR-netwerk prima past.

Brigitte
< nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op