Webinar over antibiotica allergieën op 6 juli groot succes!

Geplaatst op: 20 juli 2021

Op 6 juli hebben wij het webinar ‘Antibiotica-allergie, de allergie die vaak geen allergie is’ georganiseerd. Onderwerpen zoals de diagnostiek en de registratie van antibiotica-allergieën zijn besproken, waarbij de nadruk lag op het belang van een juiste registratie voor artsen én de patiënt. Met meer dan 140 belangstellende deelnemers is het webinar met recht een groot succes geworden! Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid en hun interesse in antibiotica allergieën.

Webinar gemist?
Oeps! Heb je het webinar gemist? Geen zorgen, je kunt hem terugkijken via https://youtu.be/hs8C432M_m8 en/of hier klikken voor de PowerPointpresentatie.

Meer weten over antibiotica allergieën?
Wil je verdere informatie over de behandelde onderwerpen? Het ABR Zorgnetwerk Holland West heeft verschillende materialen beschikbaar gesteld zoals een gratis (geaccrediteerde) e-learning, een zakkaartje met een stroomschema en informatie voor patiënten. Bekijk alles hier

Project ontlabelen onterechte antibiotica-allergieregistraties
Voor meer informatie over het besproken project van Tergooi en het OLVG over het ontlabelen van onterechte antibiotica-allergieregistraties kun je contact opnemen met ons via info@abrzorgnetwerknhfl.nl.

 

< nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op