De Themabijeenkomst Thuiszorg “Zorg voor de Hand?” van 11 februari j.l. was een succes!

Geplaatst op: 13 februari 2020

Op 11 februari vond de themabijeenkomst ‘Zorg voor de hand’ plaats. Ruim 30 (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden vanuit elf thuiszorgorganisaties uit de regio Noord-Holland waren aanwezig. Met grote aandacht werd er geluisterd naar presentaties over antibioticaresistentie, de veilige 5 van het RIVM/LCHV en het onderzoek van Anita de Boer ( Deskundige infectiepreventie van GGD Hollands Noorden) over de compliance van handhygiëne in de thuiszorg.

Het was een interactieve middag waarbij ruimte was voor vragen, een drankje en een hapje en het delen van ervaringen uit de praktijk.
De reacties van de aanwezigen tijdens de bijeenkomst waren zeer positief. De deelnemers gingen met een leuke goodie-bag enthousiast huiswaarts om de opgedane kennis in hun eigen organisaties uit te zetten.

Ben jij ook geïnteresseerd in deze gratis en geaccrediteerde middag?
Op 17 maart a.s. (Amsterdam) en 15 april a.s. (Haarlem) worden er weer themamiddagen georganiseerd voor de thuiszorgmedewerkers en (wijk)verpleegkundigen. Houd onze website dus in de gaten!

Oproep voor de Thuiszorg in Den Helder:
Heeft u interesse in een themamiddag? Stuur dan een mail naar info@abrzorgnetwerknhfl.nl. Bij voldoende animo organiseren wij deze interactieve middag over infectiepreventie en antibioticaresistentie ook in Den Helder.

Hella Kok & Anke Swinkels
Deskundigen Infectiepreventie ABRzorgnetwerken NH-FL

 

< nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op