Themamiddagen thuiszorg voorlopig afgelast i.v.m. het coronavirus

Geplaatst op: 9 maart 2020

De themamiddag voor de thuiszorg in Amsterdam is vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus niet doorgegaan. Zodra dit mogelijk is zal het ABR-zorgnetwerk de bijeenkomsten voor de thuiszorg weer gaan organiseren.

Wat is het?
De themamiddag ‘Zorg voor de hand!”is een informatieve middag voor medewerkers uit de thuiszorg en de wijkverpleging met als doel de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hygiĆ«ne en infectiepreventie te bespreken. Tijdens de bijeenkomst delen we praktische kennis en worden er handvatten gegeven om verspreiding van infectieziekten te voorkomen en het ontstaan van antibioticaresistentie een halt toe te roepen.

Voor wie?
Deze themamiddag is voor zorgverleners in de thuiszorg: verzorgenden en helpenden, wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen in de wijk en andere zorgverleners.

Wanneer?
Indien u graag wilt weten wanneer een nieuwe bijeenkomst wordt georganiseerd, kunt u uw naam en mailadres hier aan ons doorgeven. Zodra de datum van een nieuwe bijeenkomst bekend is, ontvangt u van ons een email met de uitnodiging met daarin een link naar het aanmeldingsformulier.

< nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op