Het ABR-zorgnetwerk heeft geld over!

Geplaatst op: 7 oktober 2019

Het ABR-zorgnetwerk heeft geld over!

Voor activiteiten die bijdragen aan het verbeteren van het ABR-beleid bij organisaties. Organisaties kunnen daarvoor bij het Regionale zorgnetwerk een aanvraag indienen voor een tegemoetkoming in de kosten. Het Regionale ABR-Zorgnetwerk hanteert bij de beoordeling van aanvragen daarbij een grens van € 5000,- per aanvraag die voldoet aan de daaraan gestelde criteria. Heeft u interesse?

Hier is de link naar de voorwaarden en het aanvraagformulier:

2019-0-Aanvraagformulier-financiële-bijdrage-voor-ABR-activiteit.

Voor projecten op ABR-gebied. Per zorgnetwerk is er ongeveer € 150.000,- gereserveerd voor projectvoorstellen die goedkeuring krijgen van het ministerie van VWS. Heeft u een mooi ABR-project en zoekt u nog financiering, kijk dan naar onze mogelijkheden via onderstaand formulier.

2019-0 Aanvraagformulier projectsubsidie

Activiteiten in de vorm van vouchers

Het RCT denkt na over het activiteiten die het ABR-beleid in de organisatie (helpen) verbeteren. Het RCT biedt die activiteiten gratis aan in de vorm van een voucher, waarop een organisatie kan intekenen. De eerste voucher die ontwikkeld is, is een voucher voor een audit voor organisaties in de langdurige zorg. U leest er hier meer over. Informatie over andere vouchers volgt zo spoedig mogelijk.

< nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op

De regionale zorgnetwerken an­tibioticaresis­tentie Noord-Holland-West en Noord-Holland-Oost/Flevoland zijn verbonden aan Netwerk Acute Zorg Noordwest en Spoedzorgnet AMC.
De zorgnetwerken zijn bedoeld als samenwerkingsvormen voor alle organisaties en professionals in de betreffende regio die een rol spelen bij het terugdringen van de antibioticaresistentie.

Blijf op de hoogte

Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met ons privacy statement