Tamara Meerhoff versterkt het RCT-team

Geplaatst op: 7 november 2019

Ik ben Tamara Meerhoff, onderzoeker/epidemioloog en per 1 november 2019 gestart bij het RCT.  Sinds 2000 ben ik werkzaam bij de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde en de Academische Werkplaats AMPHI in het Radboudumc. Mijn werkveld is de epidemiologie van infectieziekten en surveillance. De afgelopen jaren heb ik bijgedragen aan een internationaal project voor influenza surveillance voor de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO/EURO)

Tijdens mijn werk voor influenza komt regelmatig het gebruik van antibiotica voor lage luchtweginfecties aan bod. Antibiotica resistentie is een groeiend probleem en ik ben blij dat ik kan bijdragen aan dit project. Het is van groot belang dat er meer kennis komt over hoe vaak resistente bacteriën voorkomen en in welke populaties, en dat verdere ontwikkeling en verspreiding van resistente bacteriën kan worden voorkomen. Voor het RCT is de ook praktische kant van de  samenwerking, informatie-uitwisseling en de vorming van het netwerk vanuit de verschillende disciplines, van belang.  Daar zal ik graag de komende tijd, samen met alle collega’s, aan werken.

Wil je mij iets vragen?  Neem dan contact met mij op via info@abrzorgnetwerknhfl.nl

< nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op