Versterking RCT met een Deskundige Infectiepreventie

Geplaatst op: 21 februari 2022

Ik ben Charlotte Michels. Sinds 1992 ben ik deskundige infectiepreventie, opgeleid aan de  Hogeschool Eindhoven; hygiëne en sterilisatietechnologie. Helaas een opleiding die te vroeg opgezet is, toen de tijd er nog niet rijp voor was en dus ook na twee lichtingen geëindigd is.

Tijdens mijn opleidingsstages ben ik werkzaam geweest voor de langdurige zorgsector,. Ben erna  toch  eerst veel ervaring op gaan doen in verschillende ziekenhuizen. Naast dit dienstverband ben ik in 1995 gestart als zelfstandige voor zowel ziekenhuizen als de VVT sector en sinds ongeveer 2012 nagenoeg alleen nog werkzaam voor de langdurige zorg. Daar ligt mijn hart en daar is nog veel werk te verzetten wat helaas door de Coronacrisis soms pijnlijk blootgelegd is. Maar ook in die tijd heb ik veel energie uit dit werk gehaald. Naast het begeleiden van instellingen vind ik het hartstikke leuk om voor zorgnetwerken te werken. Projectmatig werk, veelzijdig en met andere mensen samenwerken. Zo hoop ik ook voor dit zorgnetwerk iets te kunnen betekenen en samen met mijn collega’s Peter en Anke onze bijdrage aan infectiepreventie te leveren.

   

< nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op