Zakkaartjes V&V en e-learning voor verpleegkundig specialisten UWI en LLWI beschikbaar

Geplaatst op: 18 oktober 2019

Het heeft even geduurd maar de zakkaartjes voor V&V zijn gepubliceerd op de website van Verenso. 

In samenwerking met V&VN en Zorgspectrum zijn zakkaartjes ontwikkeld waarin de specifieke aandachtspunten voor verpleegkundigen en verzorgenden staan vermeld voor de richtlijn Urineweginfecties en Lage luchtweginfecties. De zakkaartjes zijn opgemaakt in A6-formaat.

De e-learning van de richtlijnen Urineweginfecties en Lage luchtweginfecties voor specialisten ouderengeneeskunde is inmiddels geaccrediteerd voor verpleegkundig specialisten. Specialisten ouderengeneeskunde krijgen door het aanvragen van een eenmalige activatiecode (via abr@verenso.nl) toegang tot de e-learning omgeving. Verpleegkundig specialisten kunnen voor de e-learning terecht in de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (BSL).

Er zijn diverse producten ontwikkeld die de implementatie van de richtlijn ondersteunen. Kijk hiervoor bij het onderdeel Aanverwante producten van de richtlijn Urineweginfecties en Lage luchtweginfecties en onder Implementatie in de richtlijnendatabase van Verenso.

< nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op

De regionale zorgnetwerken an­tibioticaresis­tentie Noord-Holland-West en Noord-Holland-Oost/Flevoland zijn verbonden aan Netwerk Acute Zorg Noordwest en Spoedzorgnet AMC.
De zorgnetwerken zijn bedoeld als samenwerkingsvormen voor alle organisaties en professionals in de betreffende regio die een rol spelen bij het terugdringen van de antibioticaresistentie.

Blijf op de hoogte

Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met ons privacy statement